Elfquest

2015-01-01 - 2016-12-31
af Sabine Larsen

ElfQuest - A fan movie er en film af fans til fans.

1000000 kr.
Progress: 1.2%
1.2 %
12120 kr.
4 støttere
2808 dage tilbage

Projektbeskrivelse


TEASEREN - “Drifting thoughts” er lavet som en lille teaser til den endelig film som vi gerne vil lave.

Hvert klip er filmet hver sit tidspunkt og uden nogen form for historie i bagtankerne.

FILMEN - “I den dybe skov er en stamme i sorg.

Der høres hulken fra en grædende kvinde. Hun tigger og beder guderne om hjælp om at bringe hendes mand og søn tilbage, for de onde ulveridende ånder har dræbt hendes mand og hendes søn er nu draget længere ind i skoven for at finde ånderne og få sin hævn.

Den unge mand rejser igennem den tykke skov for at nå til det hellige træ hvor de onde ånder holder til, kun med bagtanke om at brænde det ned.

Dybt inde i skoven en stamme af alfer boede i, hvad mennesker ville kalde Det hellige træ. Denne stamme blev ledet af Cutter, en ung elver som brølende af vrede.

Under en jagt blev et af hans stamme medlemmer blev taget til fange og tortureret halvt ihjel af de forfærdelige mennesker. I et forsøg på at redde ham, havde Cutter intet andet valg end at dræbe menneskehøvdingen, noget han vidste ville starte en krig mellem elverne og menneskene, og konsekvenserne var hans. Lidt vidste han, men snart skoven ville være i brand og efterloder ham og hans resterende stamme medlemmer uden hjem, husly eller mad. De ville snart stå over for en lang og hård rejse, der fører til ørken, hvor de ville finde noget, de aldrig forventet at finde. "

Historien af den endelige film er planlagt til at følge starten af historien i tegneserierne.

HVORDAN STARTEDE DETTE PROJEKT? Skabninger Elverfolket har talt om en live action film af deres elskede serie i mange år og i 2012 det blev bekræftet, at de havde mulighed for at lave en kontrakt med Warner Brothers, der syntes meget interesseret i at gøre en stor produktion af denne film.

Sent år 2012, Wendy og Richard Pini, skaberne af Elverfolket, trak deres ansøgning tilbage på grund af de betingelser Warner Brothers gav dem. Lige siden da har fans været sultne efter en live action film og vil aldrig lade skaberne glemme deres store skuffelse.

Det tager fans sagen i egne hænder! I 2013 begyndte en større gruppe af danske fans kostumer selv, for at genskabe nogle af de scener der vistes i tegneserien. De første billeder af kostumerne blev lagt ud på internettet, og bagefter blev vi mødt med en masse positiv feedback, ikke kun fra fans af Elverfolket men også skaberne af tegneserier selv. Alt i alt tog vi på 12 forskellige photoshoots hvor vi filmede små klip af kostumer og skuespiller for at lave en lille video for at vise kostumerne i aktion, noget som mange forespurgte.

Men på grund af begrænset udstyr, videoen nåede aldrig den kvalitet, som vi havde forestillet os, og derfor startede vi dette projekt da vi mente at denne serie fortjente det bedste af det bedste.